Drag Me to Hell

Drag Me to HellIgår såg jag Drag Me to Hell, en film jag hade rejäla förväntningar på efter allt snack om ”Sam Raimi tillbaka i gammal god form” och ”True Horror”, men redan efter den första scenen förstod jag att jag inte skulle hylla den… det finns en viktig grej som förstörde hela filmen, ljudeffekter hela förbannade tiden, så fort det hände nån liten grej drog de reglagen i botten.

Jag kan inte ens haja hur filmen var möjlig att se på bio. Jag förmodar att ungarna i salongen skrek efter varje ljudeffekt och sen skrattade och berättade till kompisen hur mycke de hoppade till.

ATT  LYCKAS GÖRA EN FILM DÄR MAN HOPPAR TILL AV LJUDEFFEKTER ÄR INTE SKRÄCK!!!!!!!!!

Denna film hade kunnat vara en ganska underhållande skräck/komedi i Evil Deads anda, om man plockat bort de totalt överdrivna ljudeffekterna. Jag är grymt besviken på Sam Raimi och filmen var inte heller skrämmande för fem öre.

4 hammarslag mot huvudet av 10

Betyget får den för en snygg vy av en kyrkogård och några bra splattersekvenser.

Share