Holiday in Gothenburg

BeerYES! Då var det bara en arbetsdag kvar sen tar jag semester 2 dagar för att öla på heltid på West Coast Riot och Metaltown. West coast först alltså (uppvärmningsdagen), enda måstet denna dag är Bad Religion som ska bli kul att se igen, Jello Biafra känns också intressant.

Plan A: Börjar med en halvtimme Sista Sekunden för att sen gå vidare och se sista halvtimmen av Dillinger Escape Plan, följt av en halvtimme Invasionen. Sen blir det The Specials för att höra det gamla örhänget Concrete jungle, sen en bit mat medans Flogging Molly lirar i bakgrunden. Nu är man varm i kläderna och då passar Bad Religion utmärkt, hoppas bara de är mer laddade än senast då de kändes lite loja. Avslutar kvällen med Dropkick Murphys och Jello Biafra.

Plan B: Parkerar i en ölservering och inväntar Bad Religion.

Share