PU┼ ┼O DEA┼H

Ja, då har jag återhämtat mig från en helg i maltens och musikens tecken… West Coast Riot, Metaltown och en avstickare till Truckstop Alaska avklarades med livet i behåll.

Laddar med riktig mat på Palace.

Laddar med riktig mat på Palace.

En Öl på Cafe Bommen innan promenad över bron.

En Öl på Cafe Bommen innan promenad över bron.


Bäst på West Coast var Bad Religion som var bra mycket piggare än senast och gärna hade fått lira ett par låtar till, Sista Sekunden (ett jävla ös) med en sångare i ett par små jeansshorts… Invasionen lät bra och poserna satt där de skulle, The Specials lirade medan vi åt en het gryta som fick magen att bete sig illa hela helgen. Flogging Molly var bra bakgrundsmusik till ett långbesök i solen på en ölservering, Dropkick Murphys blev det sista hela giget men jag blev inte speciellt imponerad. Tog en sista bira till ett par låtar med Jello Biafra sen vart det hemgång.

Fullt ös

Fullt ös med Sista Sekunden.

Invasionen

Invasionen

Kanske liras "Drunken Lullabies"

Kanske liras "Drunken Lullabies"

The Specials lirar i bakgrunden och vi har hittat den enda gräsplätten.

The Specials lirar i bakgrunden och vi har hittat den enda gräsplätten.


Första dagen på Metaltown var Kreator det mest intressanta och Rammstein var som väntat väldigt visuellt underhållande. Tyvärr låg kameran hemma. Dag två på Metaltown var Sodom första bandet jag såg och de gjorde mig inte besviken. Coolare gubbar får man leta efter, festivalens höjdpunkt!

Äntligen fick jag se dem live.

Äntligen fick jag se dem live.

Sodom var fan bäst!

Sodom var fan bäst!


Kollade även in hela Amon Amarths gig som var imponerande med ett mäktigt tryck och bra volym.


Efter det blev det lite Soulfly…

…och några låtar Dark Tranquillity innan jag bestämde mig för att lämna festivalen och istället dra till Truckstop Alaska som lockade med Antichrist och In Solitude på scen. Bra ställe, billig bira, bra DJs, trevligt folk och 2 bra gig. Jag ångrar inte att jag skippade In Flames och Hatebreed.

Share