Bomber och granater och krevader

Låt mig börja detta inlägg med att direkt erkänna att jag aldrig varit ett stort fan av Behemoth, vet egentligen inte varför, jag har väl helt enkelt inte orkat ge dem nog med tid. I alla fall, en dag hade jag tydligen mer tid än vanligt och tänkte att ”idag är en Behemothdag” Och Behemoth blev det, speciellt senaste plattan ”Evangelion” som visade sig var en riktig pärla. Bla bla bla, sent ska syndaren vakna (som alltid) för just Evengelion är kanon och skulle förmodligen ha varit med på min top-10 2009 om jag bara lyssnat på fanskapet tidigare.

Vi får bara hoppas att satan är med oss så att Nergal blir kry och kan skapa mer magi under 2011.

Kolla in videon till Alas, Lord is Upon Me som innehåller en hel del godis för oss förtappade satar…www.behemoth.pl

Share