In Conspiracy With Satan

Att underhålla en blogg och få den intressant är inget lätt jobb, kan inte säga att jag själv får till den biten. Då är det tur att det finns andra som orkar och har saker att skriva om. Själv följer jag en hel del bloggar och oftast är det film- och metalbloggar jag fastnar för, tänkte jag skulle belysa två favoriter som jag besöker dagligen.

Route 666
Route 666
Jag vete fasen hur jag hamnade på Route 666 första gången, förmodligen hade det något med namnet att göra. Här samsas recensioner av film (mest skräckfilm) med galenskaper från Herr Allamagoosalums hjärna/liv och inblickar i vardagen hos den så kallade äckelhunden. Allt skrivet med ett språk som leker med orden på ett finurligt sätt och kryddat med en rå svart humor. Kanon! allamagoosalum.blogg.se
Demonia
Demonia
När det gäller konsertreportage och en inblick bakom scenen hos en massa metalband är det ingen som överträffar Demonia. Det ständiga flödet av nya bilder och filmer från konserter och fester gör att det nästan alltid finns något nytt att kolla in, och det märks att det ligger passion till musiken bakom. demonia.webblogg.se
Share