Piece by Piece

Jag kan inte säga att jag har någon egentlig plan med mina tatueringar, mer än att det drar åt det mörkare, görs i gråskala och det tillkommer en bit då och då när ekonomin tillåter. Förra helgen på Tattoo Meltdown fick jag i alla fall åter nöjet att bli tatuerad av Peppe från Left Hand Tattoo och denna gång var det övre delen av högersidan upp mot armhålan som skulle få sitt.
Jag var inställd på att det skulle svida som satan när han kom till armhålan men det gick faktiskt ganska smärtfritt, det jobbigaste var nog när vi tog en paus för att jag skulle tävla med ryggtavlan, jag var lite snurrig efter ett par timmar under nålen och den sista halvtimmen efter det var lite obekväm. Annars var det faktiskt sittställningen som var det värsta och om jag ska tatuera mig en gång till på en mässa ska jag fan ta med mig ett par kuddar för en pinnstol blir jävligt oskön efter ett par timmar, hur man än sitter… Bilden nedan är tagen idag, inte riktigt läkt ännu.
Share