Hello from the Gutter

I söndags begav sig jag och tjejen till Berlin för lite minismester, denna gång valde vi den östra sidan av stan. Vi bodde på Hotel Amano i området Mitte, ett mycket trevligt hotell med fräscha rum och bra frukost, hotellbaren var ok om man står ut med att det inte var rökfritt. Läget var också riktigt bra med bara ett par minuters promenad till shopping och sjysta barer. Det blev inte så mycket shoppat, ett par sneakers, boken Lord of the Logos och en Destruction-mössa, desto mer pengar lades  på tung tysk mat och Weißbier.
Redo för Berlin.
Flygrädslan botad med vin och öl.
Första middagen intogs på Schwarzwaldstuben.
Hundar var välkomna på Schwarzwaldstuben. Trevligt.
Erika utanför DDR Museum.
Erika är laddad för lite kommunistisk propaganda.
Inväntar lunch på Domklause (DDR Museum).
Lunchen har anlänt
DDR museum
DDR museum
DDR museum
DDR museum
På väg till spelningen, glad och ovetandes att Heathen har börjat lira.
Västar och frisyrer är på plats.
Destruction är i fin form.
Kanonlåtar radas upp.
Schmiers mellansnack på tyska gör spelningen extra underhållande.
Overkill ger järnet från första ton.
We are the wreckin’ crew.
Ljus bakifrån är effektfullt.
Overkill
Den stora anledningen till besöket i Berlin var såklart European Killfest. Tyvärr anlände vi lite försent till giget och missade After All och Heathen, lite surt att missa Heathen som hade varit coolt att se, det var dock snabbt glömt när man fått en kall öl i näven och Destruction brakade igång. Jag gillar deras senaste platta så det var kul att de körde Armageddonizer och Hate Is My Fuel från den, riktigt bra spelning och lite kul att höra Schmiers mellansnack på tyska. Efter exakt 30 minuters vila var det dags för Overkill och det märktes att de var huvudakten med flest fans i lokalen, de inledde snyggt med The green and black och radade sen bara upp kanonlåtar. Jag tror fan en tår ran nerför kinden under Wrecking Crew… Så jävla bra!
Share