THE KING OF COMEDY!!!

Såhär inför sommarens alla festivaler sitter jag och kollar lite blandade videos på youtube från tidigare festivaler och förundras över en grej när jag ser alla dessa festivalcampingfilmer. Vilka är dessa människor som tycker det roligaste som finns är att ha tokroliga hattar/munderingar på sig när de går på rockfestival? Typ tomteluva, stålmannendräkt, jättelika cowboyhattar i skumgummi, vikingahjälmar i plast, peruker och uppblåsbara gitarrer… ja ni vet precis vilken typ jag menar. Men som sagt vilka är dessa pajasar?
Är det killen som var ”hårdrockare” i mellanstadiet, aldrig köper/lyssnar på metal nuförtiden (förrutom på gymet när de kör Bandit) men gillar att supa och har hört att i år kommer ju typ Whitesnake och de hade ju nån bra låt, eller, kanske har varje stad ett par Stefan & Krister typer och när en festival som Sweden Rock som drar typ 30000 pers så samlas såklart ett antal sådana? Jag har ingen aning, känner ingen själv.
Det är inte så att jag är en skitnödig typ utan humor, men jag förstår bara inte humorn i detta, om det nu är roliga de försöker vara. Humor finns det gott om på ”festival” utan roliga hattar.
Nån som stött på dessa självutnämnda komiker?
Share