Midsummer in Amsterdam

Midsommarhelgen besökte jag och tjejen Amsterdam för första gången, riktigt trevlig stad må jag säga. Vi bodde på NH Carlton Amsterdam just intill Blomstermarknaden så läget var riktigt bra med gångavstånd till allt vi tog oss för, rummen var välstädade och fräscha även om vårat väldigt gula rum kanske inte var det stiligaste man besökt.
Vi hade inga direkta måsten utöver att smita från midsommarhetsen i Sverige, så dagarna fylldes med en massa promenerande bland de fina husen och kanalerna, en del shopping och häng på krogar. För de som är intresserade av röka finns det ju coffeeshops överallt, vi höll oss dock till alkohol. Sista dagen avslutade vi med ett besök på Torture Museum som bland annat huserade en Iron Maiden, en giljotin och en del andra trevligheter. Till Amsterdam kommer jag garanterat återvända.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share