The Thing That Should Not Be

I oktober (11 november i sverige) går The Thing (2011) upp på bio och sedan en tid finns en trailer att beskåda. I den nya The Thing kommer vi få följa norrmännen som gjorde fyndet av skeppet/varelsen, den utspelar sig alltså innan händelserna i Carpenters The Thing (1982) och för oss som har koll på läget vet vi att det inte kommer bli en dans på rosor för det norska teamet. Nu tror jag i och för sig inte att de vågar göra en såpass mörk film där alla dör men det hade såklart varit coolt.
Är själv ett stort fan av Carpenters version och har tyvärr inte speciellt stora förhoppningar att denna ska vara i den klassen, men jag hoppas som fan för det var länge sedan det kom en riktigt bra Science fiction-skräckis.
  
The Thing (1982)
 
The Thing (1982) på IMDB
www.theofficialjohncarpenter.com
  
The Thing (2011)
 
The Thing (2011) på IMDB
www.thethingmovie.net
Share