Äntligen i min ägo

Den 17 maj beställde jag In Solitudes nya platta på vinyl, det skulle ta ända till idag innan jag fick den i min hand. Tyvärr (för min del) såldes den första pressen slut innan CDON kunde leverera till mig, sen har de meddelat i omgångar att den är på väg, för att till slut stryka min beställning helt. Nu har den återpressats och denna gång gjorde jag min beställning från Sound Pollution och fick den snabbt levererad.
Efter allt strul har jag inte orkat vänta utan hört de flesta låtarna på youtube men visst fan var det en skönare känsla att få lägga på vinylen och dra på musiken med bättre ljud. Ett par genomlyssningar har det hunnit bli idag och jag älskar det, produktionen, gitarrljudet och låtarna. Jag tror denna lär finnas med på min top-10 för 2011.
www.myspace.com/insolitudeheavymetal
Share