Thrash ’til Death

Tisdagens Thrashfest Classics var en höjdare, stötte på en hel del trevligt folk och banden gjorde sitt jobb och lite till. Jag var på plats tidigt för att inte missa Mortal Sin som skulle gå ut först, de och Destruction var de jag såg fram emot mest. Och båda banden var för mig kvällens stora behållning. Denna gång missade jag inte Heathen, vilket jag gjorde när de lirade på Killfest i Berlin i våras, tycker dee gjorde en godkänd insats men är ingen favorit i thrashklassen.
Sepultura har jag sett en gång tidigare med denna sättning och de var ju tryck men nog känns Sepultura utan bröderna Cavalera lite konstigt. Exodus avslutade och jag som har en skadad nacke tänkte hålla mig lugn i bakgrunden men när fyllan värmde som mest vaknade thrashnerven och jag hamnade ändå framme vid staketet… Allt som allt en riktigt bra kväll. 
 
 
 
 
Share