Come to the Sabbath

I höstas fyllde min storebror gubbe och eftersom han är ett stort Manowar fan kunde ju en biljett till Getaway Rock Festival kanske sitta fint. Inköp blev det och en grattisvideo inspelad efter ett par öl. Getaway har ju de senaste åren haft grymma bokningar och jag har förbannat mig själv att jag missat festen varje år. Nu har jag äntligen biljett men det ser för min smak ganska tunt ut, nu är det ju ett tag kvar och förhoppningsvis ramlar något bra in. Hoppas på något klassiskt metalband, typ Saxon eller en repris med Accept.
En festival som däremot lyckats boka många av mina favoriter är Umefestivalen House of Metal. Lyssna bara på denna radda kanonband: Entombed, Immortal, In Solitude, Tiamat, Amon Amarth, Hail of Bullets, Krux och Dr. Living Dead. Grymt! Tyvärr kommer det med största sannolikhet inte bli något besök för mig i år. House of Metal äger rum den 2-3 mars i Umeå Folkets Hus.
Uppdatering: Yiihaaa!! Jag vann Demonias House of Metal tävling och är nu en lycklig ägare till ett tvådagars pass till festivalen. Planering och bokning av boende och resor är i full gång. Ses i Umeå om 2 veckor.
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share