The Grin from the Gallows

Händer inte mycket här nu, förrförra helgen var jag på Muskelrock som var grymt kul men kallt som fan, sen åkte jag på influensa när jag kom hem som fortfarande inte har lagt sig. Hostar lungorna ur mig och hoppas skiten har lagt sig till fredag då Metaltown drar igång. Hade först inte tänkt dra dit i år men så gick jag och vann biljetter från Close-Up Magazine så då var det ju inget snack, det lirar ju ändå en hel drös band jag vill se. Slayer, Aura Noir, Candlemass, Primordial, Mayhem, Vader, Unleashed, Year of the Goat och Opeth är en grym lineup. I år är det ju sagt att området ska vara uppstyrt och nytt bussbolag ska sköta resorna så jag är optimistisk och tror det kommer bli kanon.
Förresten, jag hade helt missat att In Solitude hade släppt en video, jag gillar.
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share