To Hell and Back

Packandet inför ännu en festival har startat. På torsdag morgon hoppar jag på tåget som tar mig till Gävle och Getaway Rock Festival. Där var det meningen att jag skulle möta upp min bror som jag gett biljett till i 40-års present, nu blev det tyvärr inte så, men jag åker såklart ändå. Det finns ett par band jag bara inte kan missa och har bara hört gott om tidigare år av festivalen. Det kommer bli två nätter i tält och en natt på hotell (tack brorsan). Tråkigt nog märkte jag just att mitt tält har möglat efter Muskelrock, jag skulle såklart hängt upp mitt ölindränkta tält på tork när jag kom hem… Ajja, får se om jag köper ett nytt imorrn eller om jag står ut med lukten. Hur som kommer det bli förbannat kul och jag ser fram emot att äntligen få se Venom lira live. Syns i dimman.
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share