Office space

De flesta har semester men här sitter jag och knegar på ett nästan tomt kontor, vad passar då bättre än att uppdatera sig på all missad musik. Jag är ofta efter med att lyssna på nya plattor men har nu i alla fall hittat fram till nya Naglfar-plattan Téras. Den sjätte i ordningen. Och den är inte dum alls, faktiskt riktigt jäkla bra. Melodiskt utan att tappa aggressivitet och svärta, en svår balansgång som Naglfar klarar galant.

Förutom ett par festivalspelningar i sommar kommer Naglfar även lira på Sharinska i Umeå den 3 augusti, kan nog bli riktigt häftigt. Kvällens DJ kommer vara Demonia som har lovat ”en hitkavalkad av gamla klassiker”. Då kommer även den nya livesättningen köra för första (?) gången, nytt friskt blod in är Alexander ”Impaler” Friberg (Necrophobic) på bas och Efraim Juntunen (Persuader, Guillotine) på trummor.

Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share