Texas Chainsaw 3D

Motorsågsmassakern från 1974 är en klassiker och en av de rullar som startade moralpanik i sverige efter Studio S program 1980. Efter den först filmen kom två uppföljare och tre remakes av skiftande kvalité och i början av nästa år är det alltså dags för ännu ett kapitel i serien, denna gång i 3D. Att filmen är i 3D ger jag inte mycket för, har aldrig tyckt att det höjer någon film, snarare tvärtom.
Texas Chainsaw 3D utspelar sig ett par årtionden efter den första filmen. En tjej har ärvt en gård i Texas och drar iväg på en roadtrip med sina kompisar för att kolla in egendomen. En inte alltför vild gissning är väl att Leatherface redan gjort sig hemmastadd i kåken och är redo att decimera gänget. The Saw is family!!
Trailern ser i alla fall ganska ok ut och de har fått till en cool poster.
 
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share