Year Of The Goat – Angels’ Necropolis

Den 7 december släpper Year Of The Goat sitt debutalbum ’Angels’ Necropolis’ genom Ván Records. Det är en platta jag väntat på sedan jag hörde deras EP Lucem Ferre och blev helt såld på soundet. Jag har nu fått möjligheten att lyssna igenom nya plattan och efter (just nu) sju genomlyssningar kan jag bara säga att jag älskar vad jag hör.
Jag har svårt att sitta still, foten börjar gunga redan ett par sekunder in i första låten ’For The King’, jag har ett leende på läpparna, jag blir lycklig, jag vill dricka vin och dyrka satan. Det är skitbra helt enkelt. Det här kommer bli mitt soundtrack för denna höst och med all säkerhet tar den en hög placering på årsbästalistan.
Låtlista
1. For The King
2. Angels’ Necropolis
3. Spirits Of Fire
4. A Circle Of Serpents
5. Voice Of A Dragon
6. This Will Be Mine
7. I’ll Die For You
8. Thin Lines Of Broken Hopes
 
www.yearofthegoat.se
www.facebook.com/yearofthegoat
www.facebook.com/vanrecs
 
Year Of The Goat är ute på vägarna nu och lirar ikväll i Sundsvall på NORDFEST. Jag kommer kolla in dem imorgon i Stockholm och den 26 oktober i Göteborg. Missa inte!
 
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share