Tattoo Meltdown 2013

Idag klockan 14:00 startar Tattoo Meltdown i Trollhättan. Det är nionde året för denna trevliga mässa och som tidigare år kommer de finnas massor av skickliga artister på plats. Jag kommer bara bege mig dit under lördagen då jag har bokad tid med Peppe från Left Hand Tattoo . Denna gång är det bröstet som ska få sig en omgång och jag känner mig riktigt laddad efter att ha sett designskissen. Jag har som tidigare gånger bara gett honom en riktning som han sen skissat upp något från. Han har haft ganska fria händer och resultatet ser grymt coolt ut. Vi får se hur många timmar jag och han klarar men jag hoppas vi hinner väldigt mycket.
Om man inte vill tatuera sig så kan man alltid kolla in lite shower, shoppa eller ta sig ett par bärs. Och om jag inte ligger under nålen vill jag absolut inte missa May’s Hounds med Hasse (No Fear Tattoo) bakom trummorna. Jag tror de går på runt 20:00.
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share