Ny låt med WATAIN

Uppdatering: Det verkar som att Spotify var lite väl snabba med att lägga upp den nya singeln och den är nu borttagen. Rätt släppdatum är den 21 juni.
All That May Bleed, den första singeln singeln från WATAINs kommande platta The Wild Hunt finns nu att streama på Spotify. Det låter vildsint och storslaget, jag gillar som fan och vill höra hela plattan nu! Väntan till augusti blir om möjligt ännu tyngre då jag läser Decibel Magazines genomgång av låtarna här.
Den 24 augusti kommer Watain göra sitt enda gig på svensk mark under 2013. Det ville jag inte missa så biljetter införskaffades så fort de släpptes. Det kommer bli en en helt grym kväll då de lovat en show utöver det vanliga och det säger inte lite om ett band som Watain.
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share