Metaltown #10

Imorgon drar Metaltown igång för det tionde året och i år är det en tredagarsfestival. Förra året hade jag turen att vinna biljetter från Close-Up Magazine, var med i tävlingen varje dag i år också men ingen utdelning. Skulle väl iofs varit en jäkla tur om det hände en gång till. Detta år kommer jag bara besöka festivalen under lördagen som jag tyckte hade de bästa banden. Då lirar ett par stycken jag inte sett tidigare som jag ser fram emot extra mycket, nämligen Naglfar, Danzig, Tribulation och Pentagram. Inte att förglömma är Entombed som tråkigt nog spelar redan kl 13, känns lite väl tidigt men man får väl bege sig dit i god tid för det vill jag inte missa. Kan man kanske hoppas att någon ny låt presenteras. Andra band jag ska försöka kolla in är The Sword, Napalm Death, Meshuggah och Witchcraft. Ses i dimman.
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share