Under Attack

Detta är ett band att hålla koll på om man är inne på ösig och skitig heavy metal eller thrash metal om man så vill. Bandgrundare är Björn Thorup (tidigare Pagan Rites, Styggelse) och Gustaf Sundin (Styggelse, Snakeskin Angels) och de har kokat ihop ett gäng riktigt bra låtar. Lyssna du också! EPn The Aftermath finns att lyssna igenom på deras bandcamp, den kommer även att släppas fysiskt senare under vintern av Bifrost records, så håll koll på det. Nästa släpp blir en CD med EPn High on Metal (som färdigställs nu) och The Aftermath på samma skiva. Detta kommer släppas av Iron Blood and death records. Jag ser verkligen fram emot mer och hoppas de behåller sitt tuffa sound.
underattack666.blogspot.se
underattack666.bandcamp.com
www.facebook.com/underattackmetal
The Aftermath på Spotify
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share