Beginning of the end?

På fredag drar jag till Stockholm för att kolla in Black Sabbath. Jag har varken sett Black Sabbath eller Ozzy tidigare så det kommer bli stort att äntligen få se. Att herrarna även släppt en riktigt bra comebackplatta i år gör ju inte saken sämre. Då är det bara hoppas att de lyckas få till ljudet i Friends Arena denna gång. Jag har slängt ihop en spellista med de låtar som Sabbath förmodligen kommer köra om man kollar setlist.fm och nedan kan man kolla in hur det lät när de lirade i Brasilien i oktober. Jag har själv inte velat kolla för mycket då jag inte vill se för mycket innan giget, men det lilla jag sett låter ju väldigt bra. Förbandet Uncle Acid & the Deadbeats har jag inte heller sett live men de är ju grymma och de kan nog bli riktigt bra live. Ses i dimman!
 
 
Jag lyssnar på:
[lastfm username=AMatilainen tracks=1 albumart=1 userinfo=0]
Share