Fredagsmys

I fredags var jag och kollade in Stilett och Asta Kask på Sticky. Vi startade upp kvällen väldigt ickepunkigt med middag på nya restaurangen Market för att sedan dyka upp lägligt till det att Stilett gick på. Jag har lyssnat på deras debut men inte riktigt fastnat för den, jag hade ändå mina aningar att de skulle funka mycket bättre live än på skiva och så var det verkligen. Låtarna tuffar till sig en del och de gjorde ett riktigt bra och ösigt gig. Jag skulle gärna se dem i Göteborg igen. Efter lite merchshoppande (keps) och öldrickande var det plötsligt dags för kvällens huvudakt och jag tror inte de gjorde någon besviken. De verkade genuint glada att få lira och sånt smittar ju av sig. Det var allsång och nävar i luften överallt. Vi snackar ju ändå Asta Kask, den melodiska punkens fanbärare. Jag tror detta var femte gången jag såg Asta Kask och kanske den bästa. De bevisade ju med senaste plattan att de fortfarande är hungriga och arga så jag räknar kallt med fler plattor och spelningar i framtiden.
Share