SARCOPHAGIC

Häromdan när jag satt och slösurfade gjorde jag en sökning på ordet Sarcophagic för att se vad som visas. Min blogg hamnar som väntat högst upp men en bit ner såg jag att någon hade grabbat facebook.com/sarcophagic, jag kollade upp och det visar sig att det finns ett coolt elektroniskt band med namnet Sarcophagic. Om jag själv hade kunnat skapa musik kanske det är så det hade låtit om jag gett mig på EBM. Coolt! Anledningen till att jag själv norpade domänen sarcophagic.com 2008 var att jag hade planer på en webb som skulle handla om zombiefilm, men jag orkade aldrig ta tag i det.

Så här beskriver bandet Sarcophagic sin skiva BIRTH OF THE BETRAYER som släpptes 25 december förra året. Lyssna på bandcamp eller Spotify.

BIRTH OF THE BETRAYER is a violent, pulsing blend of EBM and death metal percussion textured with power tools, heavy chugging guitars against black metal style tremolos, symphonic backing synth of choirs, strings and horns, and deep demonic growls with vicious, shredding screams, all coming together to form a battery to the senses like you’ve not heard before. Songs range from the highly aggressive to the ominous and foreboding, covering themes such as misanthropy, sadism, war, and religion.

postmortumnrecords.com/sarcophagic
Share