Tankar inför Muskelrock 2014 #3

Det tredje bandet jag vill nämna som jag verkligen ser fram emot på årets Muskelrock är Black Trip. De flesta med lite koll på hårdrock känner väl redan till att detta är bandet som Peter Stjärnvind grundat tillsammans med ett gäng rutinerade herrar från bland annat Nifelheim, Enforcer och Necrophobic. Och att de passar ihop fick man ju höra på den grymma debutplattan Goin’ Under som släpptes förra året och som hamnade på tredje plats på min toplista för 2013. En platta fylld med grymt bra hårdrock/heavy metal och om man som jag dyrkar tidiga maiden så var det en riktig pärla. Black Trip lirade ju på Muskelrock redan 2012 och jag kommer ihåg att jag gillade giget men nu med en hel platta i ryggen kommer det nog bli ännu bättre. Jag hoppas de får lira utomhus denna gång.

www.blacktrip.se

Share