Minisemester till Oslo och Inferno festival

Lördagen den 19 april drog jag och min flickvän iväg på en snabbvisit till Oslo. Målet (för mig) var att kolla in WatainInferno festivalen men vi hann även med lite skönt häng på stan i det soliga vårvädret. Jag anlände till festivalen ganska precis till att Rotting Christ drog igång och det är jag glad att jag inte missade. Även fast de funnits som band i evigheter har jag aldrig gett dem någon tid. Kanske blir ändring nu då det för det var en skön mix av black, death och heavy metal. När grekerna lämnade scenen blev det mer dyr bira, lite merchshopping och snack med tatuerare innan det var dags för Watain. Konserten var inte det bästa jag sett med dem, publiken var ganska loj till en början och inget riktigt tryck i ljudet men det var fortfarande fantastiskt och när de lirade The serpent’s Chalice så var jag nog i trans. Väl värt en tripp till Oslo. Nedan ett gäng bilder i skiftande kvalitet.
Share