Let’s set the night on fire

Bilden är ett montage
Nu är det tre veckor kvar till det är dags att dra till Getaway och förmodligen årets sista festival (funderar lite på Huskvarna Rock & Art och Beyond the Gates men osäkert om det blir av). Det blir tredje gången i år jag ser Watain och jag hoppas få se ett riktigt taggat band. Även om Watain är prio 1 så finns det mycket annat som lockar, Possessed till exempel ska bli oerhört tufft att äntligen få se. De spelar redan 16:30 på torsdagen så vi kommer få starta vår bilresa från Göteborg ganska tidigt för att inte missa, sen direkt efter dem lirar Kreator och sen Vader! Grym start på festivalen. Kolla in spelschemat här för alla andra grymma bokningar. För mig blir det andra gången jag besöker Getaway och blir det bara lika bra väder som 2012 så kan det inte bli dåligt. Ses i dimman!

Share