October Rust

Oktober är snart här och jag sitter och lyssnar på Type O Negative och kommer i stämning. Det är den månad då nya säsonger startar för ett par av mina favoritserier. Låt oss ta dem i ordning.

 
Supernatural
Tisdag den 7 oktober kör säsong 10 igång och vi får åter möta Dean och Sam som är i fullt krig med och mot både demoner och änglar. om jag får önska något inför denna säsong så är det att de dyker upp lite fler avsnitt där de tar uppdrag som rör sig utanför den eviga kampen med himmeltemat. Lite som i början av serien. Nåväl, det är fortfarande väldigt underhållande och lite av en feel good-serie för mig.

 
The Walking Dead
Söndag den 12 oktober är datumet och som jag har väntat på säsong 5. Detta är för mig den serie som kommer i topp av alla de serier som kommit de senaste åren, kanske någonsin. Under de första säsongerna hade jag hela tiden läst seriealbumen innan varje säsong men inte nu och även om serien inte följer albumen rakt av så har det ändå varit en del händelser som dykt upp. Nu vet jag inget och ska nog försöka att inte plocka upp något mer album innan det startar. Ska försöka.

 
American Horror Story – Freak show
Säsong 4 av denna favorit drar igång onsdag den 8 oktober. American Horror har varit en favorit sen första avsnittet och de ska bli intressant att se hur de tar sig an temat freak show. Som vanligt dyker skådisar från tidigare säsonger upp och jag är glad att att två av mina favoriter är med även denna säsong, Jessica Lange och Kathy Bates.

 
Share