Festivaldags – Black Harvest

Nästa fredag blir det en sväng till Stockholm för att besöka black metal-festivalen Black Harvest. Tvådagarsfestivalen som äger rum på Slakthuset har en riktigt grym lineup och flera band jag inte sett tidigare. Speciellt Blasphemy, Negative Plane och Ofermod ska bli spännande att få se, förutom Watain och Nifelheim som är givna favoriter. Watain som jag faktiskt inte trodde att jag skulle se mer i år men när det släpptes att de var det hemliga bandet så kunde jag inte missa tillfället. Jag gissar att detta kommer bli en lite annan typ av Watain-spelning än den senaste jag såg på Getaway.

Så här ser uppdelningen ut för speldagarna. Speltiderna har jag ingen koll på ännu.
Fredag
WATAIN (S)
NEGATIVE PLANE (US)
OFERMOD (S)
HEAD OF THE DEMON (S)
Lördag
NIFELHEIM (S)
BLASPHEMY (CA)
ARCHGOAT (FI)
BEASTIALITY (S)

Stockholm darkness anordnar tydligen också någon form konstutställning under lördagen i slakthusområdet och det kan ju vara intressant att kolla in och kanske köpa lite konst. Kolla mer här.

Avslutar med ett klipp från Watains konsert på Brooklyn Bazaar i augusti. Helt ok ljud från denna omtalade konsert.

Share