Trident visar var skåpet ska stå

TRIDENT

Nu finns Tridents ny platta Shadows ute på Spotify eller att beställa på cd/vinyl här. Det blev tyvärr inte den fullängdare som jag hoppats på utan ett minialbum på 4 låtar. Men vilka låtar! Det är hög kvalité rakt igenom och just nu efter 5 genomlyssningar är det låten Shadows som är favoriten. Den nya sångaren hanterar den tuffa uppgiften att ersätta Sidegård med bravur. Han har den där perfekta tonen som jag gillar hos döds/black-sångare. Övriga medlemmar visar också sataniskt fin form och jag måste speciellt nämna Johan Normans gitarrspel som aldrig blir tråkigt att lyssna på. Det enda jag i nuläget kan gnälla på är att det bara är ett minialbum, precis när man är mitt inne i allt det grymma så är det slut. 4 låtar till och detta hade legat högt upp på årslistan för fullängdare. Betyget blir 9/10 och ett givet vinylinköp.
Trident på Facebook

Share