Tankar inför Muskelrock 2016

Robin, Jarno och jag trotsande regn och rusk under Muskelrock 2015
I år missar jag tyvärr Muskelrock och det känns inte bra. Jag har inte varit där alla år men när min polare Jarno hade tjötat om att jag skulle gilla det så drog jag dit 2010. Om jag gillade det? Jag älskade det! Jag kan inte tänka mig en annan festival som har en sån skön stämning som Muskelrock. Det är allt från promenad i bakfyllan ner till stranden, de obligatoriska varmkorvarna, att trampa runt i campingen och tjöta med allt folk, alla grymma band såklart, TYROLEN, misären i ett kallt och blött tält, kiosken, svängen in till Alvesta för lunch på Restaurang Spåren med mera med mera. Det kommer verkligen kännas tråkigt att inte ha Muskelrock att tänka tillbaka på under resten av året. Perkele! Men 2017 kommer jag garanterat tillbaka.

Share