The Past Is Alive

När nyheten släpptes att Watain skulle göra en exklusiv spelning på Eindhoven Metal Meeting 2016 och spela hela Casus Luciferi så blev jag superladdad. En minisemester helgen innan julafton känns ju kanon och till en festival som förutom Watain har en svinbra lineup. Eindhoven Metal Meeting äger alltså rum den 16 – 17 december och 36 band ska under två dagar spela på två scener. Jag kan snabbt pricka in 13 akter jag gärna ser, eller vad sägs om Watain, Mayhem (kör hela De Mysteriis Dom Sathanas), Archgoat, Aura Noir, Hell, Destruction, Tiamat, Moonspell, Valkyrja, Necrophagia, Hail of Bullets, Memoriam och Protector.

Eindhoven Metal Meeting 2016

Det ska bli spännande att för första gången besöka Eindhoven och nu är festivalbiljett, flyg och boende fixat. Ses i dimman i december.

The Past Is Alive

Eindhoven Metal Meeting 2016
WATAIN på Facebook
Temple of Watain

Share