Recension: ARMORY – World Peace … Cosmic War

I fredags den 19 augusti släpptes då till slut Armorys debutplatta World Peace … Cosmic War och det är en riktigt speedad historia vi bjuds på. En gång kallade jag dem för ett thrashband på FB vilket den gode Jarno (A Fair Judgement) påpekade att Gustav Sundin (gitarr) inte alls gillar och där har han fullständigt rätt. Armory spelar speed metal och inget annat. Jag var redan innan ett fan av deras musik men tycker att de tagit ett rejält kliv uppåt med denna fullängdare. Det finns hinkvis med grymma riff och det är en bra variation mellan låtarna. Inräknat introt så är det 10 låtar som klockar in på en för speed metal perfekt speltid på 41 minuter och när favoriten Space Marauders klingar ut sitter jag mer än nöjd. En imponerande debut som jag hoppas kommer få den uppmärksamhet den är värd. 8/10

ARMORY - World Peace... Cosmic War

ARMORY - World Peace... Cosmic War

Armory på Facebook
Armory på Bandcamp
Armory på High Roller Records

Share