Eindhoven Metal Meeting 2016

Eindhoven Metal Meeting 2016

Nu är det drygt 3 månader kvar till Eindhoven Metal Meeting drar igång den 16 december. Det är det 8:e året för festivalen och 36 band står redo i startgroparna (+2 till om man går på förfesten på torsdagen). Jag har mina favoriter som jag hoppas kunna se utan krockar sen får vi se vilka andra jag ser. Det är ju en hel del band jag aldrig ens hört. Ett band jag aldrig hade hört tidigare var polska Batushka som nu efter ett par genomlyssningar av debutplattan Litourgiya har seglat upp som ett av de mest intressanta bokningarna. Spännande.

Så här ser speldagarna ut för banden. De som är fetade är de jag är mest intresserad av. Tipsa gärna om det är något band ni tycker jag absolut inte ska missa.

FREDAG
Mayhem
WATAIN
Destruction
Hail of Bullets
Enthroned
Archgoat
Protector
Benighted
Illdisposed
Toxic Waltz
Bleeding Gods
Cirith Gorgor
Burning Hatred
Endstille
Soulburn
Wederganger
LÖRDAG
Aura Noir
Batushka
Bölzer
Caronte
Der Weg Einer Freiheit
Emptiness
General Surgery
Gutalax
Harakiri for the Sky
Hell
Insanity Reigns Supreme
Komah
Mantar
Memoriam
Moonspell
Pro-Pain
Schammasch
Seth
Tiamat
Valkyrja

Eindhoven Metal Meeting på Facebook
Eindhoven Metal Meeting officiella webbplats

Share