Vacancy – Skräckfilmspodcasten med Erik och Magnus

Vacancy

Jag har nu lyssnat på 10 avsnitt av den alldeles utmärkta podcasten Vacancy.se. Den drivs av Erik och Magnus och har väl i första hand fokus på skräckfilm men jag anar att andra genres även kommer besökas i framtida avsnitt. Jag följer skräckpodden Vargtimmen Podcast sen tidigare och det var när jag hade skrivit om den som Magnus från vacancy kommenterade och flaggade för deras podcast. Det finns alltid plats för fler skräckpoddar tänkte jag men har ändå inte tagit mig tid förrän idag. Upplägget för Vacancy.se är att Magnus och Erik väljer ut 2 eller fler filmer de sett och sen diskuterar kring dessa. Inga konstigheter alltså. Eftersom dessa 4 första avsnitt var så pass bra så känns det ju väldigt kul att ha ytterligare 123 stycken som väntar, perfekt att lyssna på när man som jag jobbar på kontor och kan sitta med lurar på sig en stor del av dagen.

Lyssna själv här och kolla in Vacancy på Facebook här.

Share