Infernäl Mäjesty – No God


Den 14 april släpper Infernäl Mäjesty sin nya platta som kommer gå under namnet No God. Det är deras fjärde fullängdare och den första sen One Who Points to Death (2004) som faktiskt var riktigt bra. No God har varit på g ett bra tag nu men nu ska den verkligen släppas. De två låtar jag hört från den, Another Day In Hell och No God lovar gott. Nästan så jag börjar hoppas på en ny None Shall Defy. Vilket såklart är önskedrömmar. Jag hörde None Shall Defy när den släpptes och blev golvad men då var de en ny genre för mig och det typ hårdaste och mörkaste jag hade hört. Inte ens det fula omslaget kunde ta bort mystiken och ondskan jag kände och hörde där på pojkrummet. Nåväl, nya plattan är förbeställd och jag är försiktigt optimistiskt om att det kan bli kanon.

Share