Tankar inför Muskelrock 2017


Nu är det bara 22 dagar kvar tills det är dags för mig att göra comeback på världens starkaste festival. Det blir den 6:e gången för mig, förra året missades tyvärr på grund av greklandsresa men i år finns inga hinder. Eller, jo det finns det. Jag kommer bara närvara två kvällar för att hinna hem och vända innan det bär av till USA. Torsdagen och fredagen kommer ändå bjuda på en hel massa bra band så jag kommer säkert lämna med ett leende på läpparna. Som alltid med Muskelrock. Att vi i sista stund fick tag i en husvagn är så jäkla trevligt och ett stort tack får gå till Jarno som vände på alla stenar och till slut fixade det. Förutom gott häng så finns det ju faktiskt livemusik att kolla in och de band jag inte vill missa i år (och nu väljer jag bara från torsdag och fredag) är Destiny, Merciless, Antichrist, Tribulation och Vampire. Ses i dimman.

Share