Satans Verser på Sticky

I lördags var jag och kikade på Snowy Shaws show på Sticky och han var ju underhållande även om jag tycker att han kunde låtit barnsångerna (Sjörövar Fabbe, Olyckan och nån mer) stanna på matinéföreställningen som gick tidigare på dagen. Nå väl, Snowy körde sin show och visade att han har en jäkla pipa, kan lira gitarr och trumma men showen var lite väl kort tycker jag. Synd också att Pete Black och Mickey Dee inte hade möjlighet att dyka upp. Som uppvärmare till Snowy bjöds vi på ALFAHANNE och Disregard, den senare hade jag ingen koll på alls. De startade sin show med kåpor och masker. Jaha, ännu en sån grupp tänkte jag då det börjar kännas lite ointressant med folk i kåpa och täckta ansikten men redan efter första låten åkte detta av och sen fick vi höra helt ok dödsmetall i 45 minuter. För mig var ändå kvällens stora behållning ALFAHANNEs korta gig. Synd att fler inte hade hittat dit så de fick höra de 6 låtar som framfördes. Det var riktigt bra och jag hoppas verkligen att någon i Göteborg bokar dem så jag får se dem på en lite senare tid och med lite fler i publiken.

Share