UNLEASHED | MERCILESS | GRAVE


Fredagen den 15 september blir det en riktig dödskväll på Kraken i Stockholm med tre band av allra finaste sort. Tre band som har funnits med ända sen eller till och med innan jag för första gången började intressera mig för dödsmetall. Jag hade först inte tänkt bege mig till huvudstaden men nu när det börjar närma sig så känns det som att jag kommer ångra mig djupt om jag skiter i det (Dissection 2006 åter igen..) så nu är det bokat och klart. Billigt hostel och tåg och sen får det bli asketiskt leverne resten av månaden.
Kalaset går som sagt av stapeln på Kraken som ligger i närheten av Globen. Ett ställe jag inte besökt tidigare så det ska bli intressant att se hur det styrs upp. Ses i dimman.

Nedan en spellista jag drog ihop med lite blandade låtar från de tre banden.

Share