The Abyss Underground Festival 2018

Förra helgen besökte jag The Abyss Underground Festival eller Abyss Fundraiser festival som jag kallat den. I alla fall, det är en festival som startade för att dra in pengar till Göteborgs bästa metalbar The Abyss så att de i framtiden ska kunna köpa loss lokalerna och fortsätta att vara det bästa som hänt på andralånggatan. Så har jag förstått det i alla fall och jag tror det kom in en hel del kosing för det var mycket folk och ölen flödade. Jag hoppas verkligen att det blir en fortsättning nästa år för det var riktigt lyckat. Höjdpunkter för egen del förutom att hänga med trevligt folk var gigen med Black Cyclone, Night Viper, Vampire, Nekromantheon, Attic och såklart Nifelheim. Annars var nivån hög på alla de band jag såg, inga bottennapp. Grymt bra inomhusfestival helt enkelt.

Nedan bilder på de band jag kollade in.

Black Cyclone

Night Viper

Nachash

Vampire

Deathhammer

Bömbers

Mystik

Nekromantheon

Styggelse

Attic

Vulture

Nifelheim

Nifelheim

The Abyss på facebook
The Abyss officiell webbplats

Share