Tankar inför Muskelrock 2018


Nu är det bara 9 dagar kvar tills årets Muskelrock drar igång. Festivalen firar 10 år och jag gör mitt 7:e besök. Det ska bli så jäkla gött att ännu en gång få besöka Tyrolen och insupa den atmosfär som bara finns där. Husvagn är fixad så på den fronten är allt lugnt och om det här grymma vädret orkar hålla sig kvar kan det ju inte bli annat än succé. Eller vem lurar jag, det blir ju succé även om det så snöar. Som vanligt en stark lineup även om det känns som att många av banden lirat där tidigare men det passar ju fint när det är 10-årsjubileum. Själv ser jag fram emot att se 777, Slaegt och Cirith Ungol som jag inte sett tidigare. Sen finns ju en hel drös grymma band så det räcker och blir över. Spännande att se vilka de hemliga banden är också. Ses i dimman.

Share